9. září 2011

Supertenký, chytrý, 3D televizor

Ultratenký LCD televizor představil LG. Hlavním rysem této novinky je především kombinace kvalitního LED podsvícení, označované jako NANO Full LED, pasivní 3D CINEMA technologie a Smart TV aplikací.
01 LW980S.jpg
Přestože televizor LW980S nabízí plné zadní podsvícení, má tloušťku jen 27,5 mm, bude dostupný v úhlopříčkách 47 a 55 palců. Novinka umí samozřejmě převádět 2D obraz do 3D, kromně možnosti ovládání smartphony, přičemž přes SmartShare DLNA sdílení lze přehrávat obsah z telefonů i počítačů v lokální síti, Smart TV nabídne on-line aplikace a internet, nemá chybět ani ovládání gesty pomocí ovladače Magic Motion.
03 LW980S.jpg 02 LW980S.jpg
Televizor bude využívat 400 Hz technologii kombinovanou s 1000 Hz podsvícením, výsledkem by měl být naprosto stabilní a ostrý obraz. Vestavěný HD přehrávač je kompatibilní s DivX Plus/HD, naše zkušenosti s LG praví, že bude zvládat prakticky všechny videoformáty. Kombinací ultratenkého designu a kvalitní technologie lze zabodovat LG u lidí hledající designový a přitom velmi kvalitní 3D televizor.

Zdroj: AV Mania