23. srpna 2011

Evropská 3D-videokamera 2011-2012: JVC Everio GS-TD1

JVC Everio GS-TD1.jpg
 
Mezi 3D kamerami JVC vyniká výborným světelným objektivem, mnoha možnostmi nastavení, které využije i pokročilý amatér, výborný je i 3D displej, u kterého pro kontrolu záznamu nepotřebujete brýle. Vypadá jako dvě 2D kamery nalepené k sobě a také je tak velká.
Porota EISA: „S Everiem se každý z nás stává producentem trojrozměrného filmu. Tato univerzální a snadno ovladatelná kamera je vybavena mnoha automatickými funkcemi pro jednoduché vytvoření vysoce kvalitního 3D videa, zachovává si však pořád dostatek manuálních nastavení, aby měl zkušený tvůrce úplnou kontrolu nad svým definitivním dílem. Vaše výtvory si můžete prohlédnout na 3D LCD dotykovém monitoru, aniž byste pro prostorový efekt potřebovali speciální brýle.
Uživatel si může vybrat, zda svou nahrávku uloží buď v perspektivním firemním formátu 2x Full HD, nebo ve standardním kodeku AVCHD side-by-side, jenž lze snadno upravovat současnými editačními programy. Videokamera má pár velmi kvalitních zoom objektivů s vysokou světelností F1.2, jež fotí a natáčejí ve standardním 2D i 3D modu i s minimem světla.“