23. února 2011

Televizory 3D od společnosti Sony

V rámci snahy o zpřístupnění vzrušující zábavy ve 3D všem svým současným i potenciálním zákazníkům společnost Sony oznámila uvedení řady 3D televizorů HX800, která nabídne 3D technologii za příznivou cenu a bezpochyby se stane příkladem pro ostatní firmy. Pilotní model HX800 během několika týdnů následovaly další typy 3D televizorů značky Sony.
Všechny 3D televizory Sony Bravia obsahují pochopitelně nejnovější 3D technologie, jejichž základem je nejnovější 200Hz technologie, která umožní divákům sledovat 3D obsah v plném HD rozlišení 1080p. O další zdokonalení HD obrazu ve 3D se stará „High Speed Precision2“, „LED Boost3“ a „Simulated 3D4“, trojice unikátních technologií od Sony navržených pro ještě ostřejší a jasnější obraz umocňující silnější divácké zážitky.

Cenově dostupné 3D brýle a vysílač

3D brýle od Sony využívající technologii aktivní závěrky jsou navrženy tak, aby umožňovaly pohodlné a dlouhodobé používání: mají pružné a nastavitelné bočnice a přední nosník a výběr z několika barev, aby si každý mohl dopřát stylové a pohodlné nošení dní podle svého výběru a vkusu. Pro lidi s menším obličejem nebo například pro děti se hodí menší růžové a modré brýle. Díky výdrži baterie přibližně 100 hodin a funkci automatického vypínání zajistí 3D brýle Sony dostatečně dlouhé sledování trojrozměrného obsahu.
Zatímco u některých 3D televizorů Sony bude po omezenou dobu nabídka 3D brýlí a vestavěného vysílače zdarma, pro ostatní bude k novému modelu HX800 k dispozici speciální balíček 3D doplňků (dvoje 3D brýle a 3D vysílač).

Vychutnejte si televizor 3D v kvalitě Full HD

Televizor 3D od společnosti Sony vám umožní vychutnat si kvalitní obraz 3D v plném vysokém rozlišení 1080p. Televizor BRAVIA 3D využívá technologii Active Shutter, takže do brýlí 3D přenáší čistý a dokonale ostrý obraz ve 3D.

Když se podíváte na jiné druhy televizorů 3D, využívající polarizovaná skla nebo vůbec bez skel, všimnete si výrazných rozdílů v kvalitě obrazu. S televizorem 3D od společnosti Sony máte jistotu, že si můžete vychutnat neustále rostoucí nabídku her, filmů, sportu a televizních programů ve 3D a kvalitě Full HD.





Technologie LED Boost televizorů BRAVIA 3D zajišťuje jasný obraz 3D

Získejte jasný obraz při jakémkoli světle

Když si nasadíte brýle 3D a používáte některé televizní technologie (například plazmovou televizi), musíte k dosažení jasného televizního obrazu zhasnout světla nebo zatáhnout závěsy. U televizorů BRAVIA 3D je ale pro vás na základě zvýšeného podsvícení LED jas obrazu optimalizován. Televizory BRAVIA 3D můžete sledovat při jakémkoli světle (dokonce i když venku svítí slunce) a stále si můžete vychutnat živý obraz ve 3D.





Televizory 3D od společnosti Sony vytváří plynulou akci ve 3D

Vychutnejte si plynulou akci ve 3D

Televizory BRAVIA 3D využívají technologii High Speed Precision a zobrazují různé obrazy z televizoru v brýlích 3D s technologií Active Shutter nejprve levému a pak pravému oku. Každé sklo brýlí je vyplněno tekutými krystaly, které se na zlomek sekundy zavřou, takže daný obraz v kvalitě Full HD vidí v každém okamžiku jenom jedno oko.

Brýle s technologií Active Shutter zajistí, že ve filmech a hrách uvidíte plynulou akci ve 3D. Na rozdíl od jiných technologií televizorů 3D nedochází ke vzniku vícenásobných obrazů nebo zdvojování.





Na televizorech BRAVIA 3D můžete obrazy 3D sledovat ze širokého úhlu

Sledujte televizor z širokého úhlu

Televizory BRAVIA 3D využívají k odesílání obrazů do brýlí s technologií Active Shutter infračervený vysílač. Silný infračervený signál televizoru 3D od společnosti Sony se projevuje v tom, že se můžete dívat z širokého pozorovacího úhlu kdekoli v místnosti. Můžete se ponořit do akce ve 3D, a přitom se nemusíte přetahovat o to, kdo bude sedět přímo před televizorem nebo se tisknout do hloučku.





V brýlích 3D společnosti Sony vás bude blikání světel rušit minimálně

Pohodlné sledování brýlemi 3D

Brýle s technologií Active Shutter od společnosti Sony se vyznačují uzavřeným stylem bránícím pronikání okolního světla. S menším množstvím proniknutého světla se můžete do 3D více ponořit a na rozdíl od jiných druhů brýlí 3D vás neruší blikající světla nebo lampičky.

Konstrukce našich brýlí také bere ohled na vaše pohodlí. Brýle mají flexibilní náušníky a nastavitelné nožičky. Pokud pro sebe nebo své děti potřebujete brýle v menších velikostech, nabízíme rovněž menší brýle v růžové nebo modré.

Zdroj: http://www.jaknakupovattelevizi.cz/clanky/sony-3d-tv/ a www.sony.cz