5. února 2012

LG: do kina na 3D film s novými 3D brýlemi

Pasivní 3D technologie má nejen výhodu lehčích brýlí, které nepotřebují baterie, lae také kompatibility s 3D projekcí v kinech. Nemusí si tak půjčovat špinavé, poškrabané brýle od provozovatelů multiplexů a případně platit půjčovné.
New 2012 LG 3D Glasses 01.jpg 
Nedávno společnost LG představila tři nové modely brýlí – LG F310, klip LG F320 a model Alain Mikli LG F360. Brýle jsou komfortní na nošení a díky zakřiveným čočkám vypadají velmi elegantně. Brýle LG F310 charakterizuje osobitý design, tenké obroučky kontrastují s prvními 3D brýlemi, které byly na trhu, případně s masivními 3D brýlemi, které dostanete zapůjčené v kině. Na rozdíl od jiných 3D brýlí jsou čočky zaoblené, což je přirozenější a brýle lépe vyhovují tvaru obličeje. Tím vylepšují celkový 3D zážitek. Brýle váží pouhých 13,5 gramů, takže jsou o 20 % lehčí, než předchozí 3D brýle od LG.
Druhou novinkou je klip LG F320. Ten je určen pro ty diváky, kteří používají dioptrické brýle. Klip se na běžné brýle jen „nacvakne“, při pozorování obrazu přes tyto brýle pak dotyčný uvidí 3D obraz. Oproti předchozí generaci klipu byla váha snížena o 25 %, váží tak pouze 5,5 g. Posledním modelem je sportovní model navržený ve spolupráci s designérem Alainem Miklim - LG F360. Sportovní brýle opět využívají zakřivených čoček, takže lde výrobce perfektně sedí na obličeji.

Zdroj: http://avmania.e15.cz