21. června 2011

První videokamera s duálním záznamem Full HD 3D


Videokamerou Handycam® TD10E od společnosti Sony můžete své jedinečné okamžiky zachytit v ohromujícím 3D s vysokým rozlišením. Tato vůbec první spotřebitelská videokamera s rozlišením Full HD 3D na světě obsahuje dva samostatné a vysoce kvalitní objektivy G od společnosti Sony. Objektivy společně snímají stereoskopickou dvojici obrazů v kvalitě 1080i Full HD a bohatě prokreslenými detaily. Dva snímače CMOS Exmor R™ a dva procesory BIONZ vám umožní zažít ve 3D kvalitu obrazu s neuvěřitelnou mírou realizmu a rozlišením Full HD. Splní veškerá očekávání kladená na špičkové modely videokamer Handycam®.



Pouštějte si 3D záznamy na displeji videokamery nebo 3D televizoru

Vychutnejte si představení ve 3D

Na záznam videa se můžete hned po natočení podívat na velkém a jasném dotykovém displeji LCD s vysokým rozlišením. Dokonce k tomu ani nepotřebujete 3D brýle. Další možností je, že videokameru Handycam® připojíte ke svému televizoru BRAVIA 3D Ready nebo jinému kompatibilnímu televizoru, pak si nasadíte brýle s technologií Active Shutter a představení může začít.



Videokamera Handycam® TD10E s duálním záznamem v kvalitě Full HD 3D

První spotřebitelská 3D videokamera s duálním záznamem v kvalitě Full HD na světě vdechne vašemu nadšení z natáčení nový rozměr.
  • Duální záznam Full HD 3D – samostatné objektivy / čidla zachycují video pro každé oko s rozlišením 1920 x 1080
  • 8,8cm / 3,5" dotykový displej LCD Xtra Fine umožňuje 3D přehrávání bez brýlí
  • Dva širokoúhlé objektivy G od společnosti Sony s 10x (3D) nebo 12x (2D) optickým zoomem
  • Dva snímače CMOS Exmor R™ snímají video i při zhoršených světelných podmínkách s nízkou úrovní šumu a bohatě prokreslenými detaily
  • Režimy progresivního snímání 50p a 25p (pouze ve 2D) poskytují plynulé filmové záznamy
  • Vysoce kvalitní 5.1kanálový prostorový zvuk 
Zdroj: Sony